top of page
Rebecka Ell och Mira

Om mig

Kameran har varit en följeslagare under många år och intresset för fotografi bara växer. Det är en passion som jag vill dela med mig av så att du också ska kunna ta del av det fantastiska som fotografier innebär. Bilder är något beständigt. Ett fruset ögonblick men som ändå rymmer ett oändligt lager av känslor, färger och uttryck. 

 

Jag har testat olika slags tekniker och typer av fotografi men kommer alltid tillbaka till det enkla och avskalade. Jag vill förmedla det jag ser, så äkta och naturligt som möjligt. För det behövs egentligen bara kameran, bra ljus och en dos kreativitet. Det är också därför som jag tycker allra mest om barnporträtt och husdjursfotografi eftersom barn och djur just är naturliga och bjuder på såväl spontanitet som glädje. 

Jag är född och uppvuxen i Hälsingland men Uppsala är sedan tjugo år hemstaden. Jag är utbildad inom kommunikation och fotografi och arbetar som kommunikationsansvarig med foto som sidoverksamhet. Jag har fotograferat för både magasin, press. personaltidningar, webb och sociala medier.

Bor gör jag tillsammans med min man och våra tre söner i

stadsdelen Luthagen. 

bottom of page